Контакти

Контакти

0876 76 79 90
гр. София, ул. Проф. Христо Вакарелски №12

Изпратете запитване


Кои сме НИЕ

Ние от Pano.bg, сме млад и иновативен екип развиващ се в сферата на широкоформатния дигитален и еко печат и изкуство вече повече от 5 години! Водени от идеята за красота и дизайн, ние разгръщаме артистичните способности на художници, дизайнери и  професионалисти с дългогодишен опит в сферата на полиграфията, вдъхвайки живот на Вашия дом и офис. С помощта на съвременните технологии ние предлагаме широка гама продукти от най-високо качество!

Използваме оборудване на световния лидер в печата – Hewlett-Packard, отличено с международен сертификат за безопасност и природосъобразност на своите бои и мастила.

Вие имате възможността да персонализирате помещенията си спрямо Вашия уникален вкус и дизайн. Като финален щрих към Вашата поръчка нашият артист-художник може да създаде неповторимо ръчно рисувано творение само за Вас!

За вашия бизнес

За Вашия Бизнес ние от Pano.bg сме готови да се докажем като Вашия доверен партньор в следните направления:

  • Физически магазини– Предоставяме Ви мостри и каталог на нашите продукти. Възползвате се от преференциални цени и напълно безплатна реклама от нашия сайт посредством банери с информация за Вас.
  • Онлайн магазини – Предоставяме Ви цялото ни портфолио посредством XML таблица и ползвате специални отстъпки за партньори
  • Хотели, ресторанти и бизнес помещения – За Вашия интериор ние можем да изработим фототапети, картини, декоративни пана,  декорации за шкафове и стъкла и много други. Всичко може да бъде съобразено с цялостния дизайн на Вашия хотел, ресторант или офис;
  • Рекламни материали – Тук имате невероятната възможност, на едно място да поръчате всички видове печатни рекламни материали за Вашия бизнес, офис, заведение или лично за вас.
  • Външна реклама – Искате да Ви забележат, да Ви виждат зад всеки ъгъл, на всяка витрина, спирка или кола. Заложете на силна външна реклама с нашите предложения и покажете мащабите на Вашия бизнес.
  • Сублимация – Сублимационният печат е подходящ, както за индивидуални бройки, така и за по-големи тиражи текстилни изделия и сувенири. Гарантираме пълноцветни, ярки и устойчиви изображения. Могат да бъдат поставяне върху различни материали, така че да изпълним Вашето желание.
  • Здравни заведения – Ние използваме единствените бои съобразени с изискванията на такъв тип заведения и можем да предложим всякакъв вид интериорни решения включително печат на огнеупорни тапети.

За дизайнери

Имате възможността да включите продукти от нашето непрекъснато растящо портфолио към Вашите предлагани дизайни. Така клиентите Ви ще бъдат заинтригувани от нови идеи и възможности, а Вие ще можете да им предложите нещо уникално.

Ние предлагаме множество различни решения като материали, размери и форми на продуктите – общо над 50 000 вариации. Също така можем да изработим уникален продукт, който да бъде предлаган само и единствено от Вас.